Skip to content

De ce Euro

Cine suntem noi

Repere în timp

1998 a fost anul inaugurării Centrului Comercial Euro, cu primele 54 de spații comerciale, de dimensiuni mici. Domeniul inițial de activitate al centrului comercial a fost vânzarea en-gros și cu amănuntul, de produse preponderent alimentare, dar și diverse alte produse.

A urmat o dezvoltare continuă, ca număr de comercianți și ca varietate de produse și servicii, extinderi și modernizări succesive de-a lungul anilor, inclusiv separarea în EURO 1 (pentru vânzarea directă către clienți) și EURO 2 (pentru vânzări en-gros, spațiile cu rampă de încărcare din spatele Euro 1).

Formele de retail au evoluat permanent de-a lungul anilor, la fel și Centrul Comercial Euro, continuând și acum să se adapteze în permanență atât nevoilor clienților care îi trec pragul, cât și comercianților care își desfășoară activitatea aici.

Euro 1, în cifre

25 DE ANI de existență

2.000.000 de vizite ale clienților în fiecare an

foarte aproape de 100% gradul de ocupare al spațiilor comerciale

500 de locuri de parcare gratuite

Ce ne definește

Indiferent de modul în care s-a transformat comerțul în timp, Centrul Comercial Euro și-a menținut cu mare consecvență un SET DE 5 BENEFICII pe care le consideră foarte importante pentru clienții și comercianții săi:

Prețuri mici

tot timpul anului, nu doar în perioade de promoții

Diversitate foarte mare

de produse și servicii în același loc

Amabilitatea

cu care sunt tratați clienții de către comercianți

Acces ușor

parcare mare gratuită, mijloace de transport în comun diverse

Respectul pentru clienți și comercianți

prin crearea unui ambient plăcut și civilizat, punct de informare, acțiuni de suport pentru comercianți și condiții comerciale avantajoase pentru a-și crește afacerile și a satisface cât mai bine clienții etc

Centrul Comercial Euro

Pentru oameni ca tine!

Info Galeria

Dacă nu știi unde să cauți ce îți dorești, apelează cu încredere la centrul de informații, iar colegii noștri sunt bucuroși să te ajute și să te îndrume.